Lucian Heiuș coordonează campania electorală a liberalilor în județul Hunedoara. Susținere pentru actalul Președinte al României

Foto: facebook Carmen Harau

Liberalii hunedoreni îl susțin pe Klaus Iohannis pentru încă un mandat de Președinte al României, la alegerile prezidențiale din acest an. Campania electorală va fi coordonată, în județul Hunedoara, de președintele PNL Hunedoara, Lucian Heiuș.

Biroul politic județean al PNL Hunedoara s-a întrunit joi la Deva, fiind dscutate mai multe măsuri organizatorice, inclusiv cele necesare pentru întărirea organizațiilor locale unde rezultatele la alegerile europarlamentare au fost nesatisfăcătoare. De asemenea, au început disuțiile pentru organizarea capaniei electorale pentru alegerile prezidențiale.

”Intervenim pentru întărirea organizațiilor locale unde rezultatele la alegerile europarlamentare au fost nesatisfăcătoare și facem primele demersuri pentru a așeza partidul în dispozitiv de campanie, în vederea alegerilor prezidențiale: discutarea termenelor de desfășurare a evenimentelor și fixarea responsabilităților membrilor din echipa de campanie.  Campania electorală județeană va fi coordonată de președintele PNL Hunedoara, dl Lucian Heiuș, iar candidatul pe care PNL îl va susține este actualul președinte al României, dl Klaus Iohannis”, a anunțat senatorul PNL Eleonora Carmen Hărău.

Alegerile prezidențiale vor avea loc în data de 10 noiembrie 2019.

Carmen COSMAN – PREDA