Premii pentru ”familiile de aur” ale Lupeniului din partea administrației publice locale

Toate cuplurile din Lupeni care au trecut prin bune și rele și care au știut să îmbătrânească frumos împreună, ajungând la o jumătate de secol de căsnicie, au fost răsplătite de Primăria Municipiului Lupeni.

Primăria Municipiului Lupeni i-a serbat pe cei care aniversează ”Nunta de aur”, pe cei care au împlinit sau vor împlini în acest an 50 de ani de căsătorie. O acțiune cuprinsă deloc întâmplător în Zilelor Municipiului Lupeni, care i-a adus împreună în foaierul Palatului Cultural ”Minerul” din Lupeni pe sărbătoriți și pe cei care au organizat emoționantul eveniment, Primăria și Consiliul Local Lupeni.

”Vreau să vă transmit din partea Primăriei, din partea Consiliului Local mută fericire, multă putere și dorim să vă mulțumim pentru activitatea pe care dumneavoastră a-ți depus-o de-a lungul vieți pentru noi, pentru lupeneni. Doresc să vă mulțumesc pentru faptul că ați fost mereu implicați în tot ceea ce înseamnă viața noastră de zi cu zi și vă transmitem respectul nostru, al Primăriei și al Consiliului Local Lupeni, pentru exemplul pe care dumneavoastră îl dați ceor mai tineri”, le-a spus celor prezenți primarul Lucian Resmeriță.

Fiecare cuplu sărbătorit a primit câte o diplomă, un buchet de flori și un premiu simbolic.

Carmen COSMAN – PREDA