Universitatea din Petroșani a intrat în focul înscrierilor

1.200 de locuri îi așteaptă pe  cei care vor să studieze la Universitatea din Petroșani, la studiile de licență, masterat sau doctorat. De preciat că Universitatea din Petroșani are cele mai mici taxe de școlarizare pentru studenții care sunt admiși pe locurile cu taxă.

Până în data de 9 iulie se pot înscrie cei care doresc să urmeze studiile universitare la Petroșani, atât la sediul Universității, cât și pe platform on-line.

Rectorul UPET, prof.univ.dr.ing. Radu Sorin a declarat că: ”Din 9 iulie am început înscrierile la studiile de licență și de masterat. Au început să se înscrie atât la Universitate, cât și pe platforma de înscriere on – line. La început, absolvenți ai studiilor liceale cu bacalaureat din promoțiile anterioare, pentru că aceștia aveau deja diplomele, și în aceste zile îi așteptăm pe absolvenții acestei promoții care au promovat bacalaureatul”.

De asemenea, a precizat Rectorul Universității Petroșani, au început și înscrierile pentru care doresc să urmeze cursuri de master.

”Ritmul de înscriere este cam ca în anii trecuți și sperăm să vină cât mai muli studenți la formele noastre de învățământ”, declară Radu Sorin.

Carmen COSMAN – PREDA