PSD i-a băgat în ședință pe șefii CJ Hunedoara. Au ultimatum pentru împăcare!

Tensiunile mocnesc la conducerea Consiliului Județean Hundoara, iar șefii instituției, numiți toți pe criterii politice de actualul partid de guvernământ – PSD, nu reușesc să se înțeleagă între ei. Unele declarații, câteva vorbe aruncate (doar) aparent întâmplător,  erodează și mai mult relațiile dintre ei.

Mircea Bobora este președintele CJ Hunedoara. Daniel Andronache și Sorin Vasilescu sunt vicepreședinți, iar Costel Avram este administrator public. Au un numitor comun: toți sunt membri ai PSD Hunedoara. Partidul însă nu îi unește și uneori se trezesc trăgând în mod diferit la ”căruța” administrativă și politică. Iar în ultima perioadă controversele par să se fi înmulțit. PSD i-a băgat în ședință pe cei patru și le-a dat ultimatum pentru împăcare, a dezvăluit senatorul Cristian Resmeriță, care este și președinte executiv al PSD Hunedoara. Problema lor a fost discutată în Biroul Permanent.

”Este vorba despre domnul președinte, domnii vicepreședinți și administratorul public, ca să se înțeleagă. Ultimatumul a fost dat de domnul președinte Nistor (n.r. Laurențiu Nistor, președintele PSD Hunedoara), dar ne-am raliat toți la această chestiune. Am zis că, da, ne mai certăm între noi, dar nu șapte ani încontinuu”, a declarat Cristian Resmeriță.

În Biroul Permanent al PSD au fost la discuții și cei 4, respectiv șefii CJ Hunedoara. Ultimatumul a intrat deja în vigoare

Carmen COSMAN – PREDA