O adolescentă din Hunedoara și-a sunat părinții când a fost acostată de un bărbat pe stradă. Nu era prima dată. Polițiștii au intervenit prompt!

Foto: Europa FM

Un bărbat de 52 de ani din Hunedoara este cercetat pentru hărțuire sexuală, după ce ar fi abordat de mai multe ori pe stradă o adolescentă de 16 ani. Recent s-a întâmplat din nou. Fata și-a sunat părinții, care au anunțat poliția. Oamenii legii au intervenit prompt!

Potrivit IPJ Hunedoara, în urmă cu aproximativ două săptămâni, un hunedorean de 52 de ani a abordat intr-un magazin second-hand din Hunedoara o minora de 16 ani, punându-i mțna pe spate și întrebând-o dacă ar putea sa îl ajute la curățenie, la domiciliul sau. Fata a refuzat, dar individual a acționat din noi. ”În urmă cu puțin timp, minora a fost abordata de bărbat în zona magazinul din Hunedoara și și-a anunțat familia, care a sesizat Poliția. Imediat, la fata locului s-a deplasat o patrulă de ordine publică, iar minora si bărbatul au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Hunedoara pentru clarificarea situației, în funcție de verificările efectuate urmând a fi luate măsuri legale”, spun polițiștii hunedoreni.

Din primele cercetări se pare ca minora a mai fost abordată de bărbat pe stradă și cu alte ocazii, cu propuneri asemănătoare. Polițiștii au intotocmit dosar penal privind comiterea imfractiunii de hărțuire sexuală.

Carmen COSMAN – PREDA