O lupeneancă a plecat de acasă și nu s-a mai întors Nici polițiștilor nu a putut să le spună unde este. Era prea beată!

Polițiștii din Petroșani au încercat să dea de urma unei femei de 45 de ani, din Lupeni, care a plecat de acasă și a uitat să se mai întoarcă. Au reușit să dea de ea la telefon, dar femeia nu a știut să spună unde se află, pe motiv că este prea beată!

Prietenul femeii, în vârstă de 37 de ani, este cel care i-a alerat pe oamenii legii.  Le-a spus că prietena sa, de 45 de ani, din Lupeni, a plecat spre municipiul Petroșani , în data de 13 august, și nu a revenit acasă.

”Bărbatul a precizat ca aceasta i-a comunicat ca se află la un hotel din Petroșani, insa recepționerul a refuzat sa ii dea relații despre prezența acesteia in hotel (ulterior femeia nu a mai raspuns la telefon). Polițiștii au demarat de urgență verificări la toate unitățile de cazare din localitate, iar după ce au verificat 8 unități, au reușit sa ia legatura telefonic cu femeia. Aceasta a precizat ca se afla in apartamentul unui prieten, nu a fost victima a niciunei infractiuni, insa nu poate da alte informații cu privire la adresa exactă, întrucât se află in stare avansată de ebrietate”, au comunicat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Totuși, femeia le-a promis polițiștilor că se va deplasa ulterior la sediul Poliției, pentru clarificarea situației.

Carmen COSMAN – PREDA