Probleme pe Lotul 3 al autostrăzii Lugoj – Deva

În timp ce Lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva, în lungime de 22 km, a fost dat miercuri în folosință, pe Lotul 3 sunt încă probleme. Bucata de autostradă trebuia recepționată în 12 august, dar acest luru nu s-a întâmplat tocmai din cauza deficiențelor costatate.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – CNAIR a anunțat joi că se lucrează și la această oră pe șantierul Lotului 3 Lugoj- Deva. Execuția este asigurată de Asocierea S.C. Teloxim Con SRL- COMSA S.A.- Aldesa Construcciones S.A.- Arcadis Eurometudes S.A).

”Aceste lucrări ar fi trebuit să fie finalizate până luni, 12 august 2019, când a fost programată recepția acestui lot.  Șanțurile de scurgere a apei, gardurile sau marcajele fie nu au fost executate fie au fost executate neconform.
Lipsesc de pe acest lot până și o parte din telefoanele de urgență, care ar fi trebuit să fie la randul lor montate până la data recepției. Reamintim ca la momentul întrunirii Comisiei de recepție, Consultantul care a monitorizat lucrările pe acest lot, nu a recomandat începerea procedurilor, din cauza problemelor existente”, au anunțat reprezentanții CNAIR.

Carmen COSMAN – PREDA