Lucrări pentru prevenirea inundațiilor, din fondurile proprii ale Apa Serv

Au scăpat de inundațiile din anii trecuți, care afectau mai multe zone, și asta datorită lucrărilor făcute în ultima perioadă și a altor proiecte investiționale implementate în acest sens.

An de an, la fiecare ploaie mai puternică, în anumite zone din municipiul Petroșani se strângea apa, care uneori intra și în locuințele oamenilor. Acum, chiar dacă zile în șir a plouat, chiar și în această vară, aceste probleme nu s-au mai semnalat. Grație lucrărilor effectuate din surse proprii de operatorul de apă și canalizare din Valea Jiului, Apa Serv Valea Jiului SA.

”Pe partea de Petroșani, în partea de nord am mai făcut două descrcări, în caz că sunt ploi torențiale și nu face față rețeaua pluvială care este în zonă. Nu au fost ploi de intensitate maximă de scurtă durată ca să  vedem eficiența lor,  dar ploile care au fost peste vară nu ne-au creat niciun fel de probleme în cazul acesta. Deci se vede că lucrările care au fost fcute pe drumul european, lucrările care au fost făcute la Lidl, cele din zona Judecătoriei au fost eficiente”, a declarat directorul general al Apa Serv Valea Jiului SA, Cristian Ionică.

Carmen COSMAN – PREDA