Centrale termice proprii la noul bloc ANL din Lupeni

Fiecare apartament din noul bloc ANL care se construiește la Lupeni va avea centrală proprie pe gaz. Celelate două blocuri au centrale commune, la nivel de imobil.

Lucrările se desfășoară în graficul stabilit în momentul derulării proiectului, a precizat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță. Iar până în iarnă va fi pus și acoperișul.

S-a început deja să se lucreze și la următorul etaj. Sperăm ca săptămâna viitoare sau cel târziu peste două săptămâni să turnăm și următoarea placă de beton, astfel încât, când intrăm în iarnă, să reușim să punem acoperișul pe acest bloc care este de o importanță deosebită pentru tinerii care locuiesc în Lupeni Avem în acest moment foarte multe cereri din partea tinerilor, care solicită o locuință în blocul ANL. Partea îmbucurătoare a acestui boc este că am reușit să obținem pentru ficare apatament în parte centrală proprie pe gaz. La celelate două blocuri pe care le avem sunt centrale comune, de bloc”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Noul bloc ANL care se construiește la Lupeni este proiectat astfel încât să corespundă tuturor standardelor și cerințelor. Proiectul a demarat anul trecut, fiind finanțat de Agenția Națională a Locuințelor, cu directa implicare a autorităților publice locale.

Imobilul destinat tinerilor este amplasat în zona Bărbăteni, pe terenul situat în imediata vecinătate a celorlalte două unități locative realizate aici de ANL. Imobilul va cuprinde 45 de unități locative destinate tinerilor, respectiv 20 de garsoniere și 25 apartamente cu doua camere. Proiectul este intitulat ”Locuințe pentru tineri, destinate închirierii în municipiul Lupeni-județul Hunedoara” , iar imobilul va avea o suprafață construită de 649,91 mp și o suprafață desfășurată de 3249,30 mp.

Carmen COSMAN – PREDA