Canalizarea de pe strada Pomilor din Lupeni, extinsă

Canalizarea pe strada Pomilor din Lupeni va fi extinsă, asta după ce s-a constatat că încă 10 case mai trebuie racordate la sistemul realizat de Apa Serv.

Lucrările la acest proiect s-au finalizat anul trecut și de luni bune sistemul de canalizare funcționează fără probleme. Acum, va fi extins.

”Am finalizat lucrările la canalizare pe strada Pomilor din Lupeni încă de anul trecut. Între timp s-a constatat că mai sunt 10 case care au rămas fără canalizare, lucru pe care îl luăm în calcul și, până la sfârșitul anului, și acestea vor fi racordate la rețeaua care a fost recepționată și este deja funcțională”, a declarat directorul general al Apa Serv Valea Jiului SA, Cristian Ionică.

Strada Pomilor este cconsiderată o reală alternativă a drumului ”clasic” spre Straja șia  fost complet reabilitată. Înainte, însă, operatorul de apă din Valea Jiului a realizat în regie proprie lucrările de introducere a sistemului de canalizare.

În acest sens au fost folosite dividendele din 2017, cele din 2018, care au fost suplimentate uterior cu sumele necesare.

Carmen COSMAN – PREDA