Senatorul Cristian Resmeriță: ”Petroșaniul a devenit de foarte multă vreme un centru al educației din Valea Jiului”

Senatorul Cristian Resmeriță a fost prezent, luni, la manifestările dedicate începerii noului an școlar de la Petroșani. Acesta a precizat că Petroșaniul a devenit de foarte multă vreme un centru al educației din Valea Jiului, unde vin și elevi din celelalte localități ale zonei, chiar din clasele mici.

 

Cristian Resmeriță, senator PSD: ”Îmi face o mare plăcere să mă aflu aici și să știți că pentru mine fiecare început de an școlar reprezintă un eveniment deosebit. De meserie eu sunt profesor, am lucrat vreo 8 ani profesor de fizică, până când Dumnezeu mi-a dat alt drum și alt destin în viață și cred că singurul lucru care este sigur pentru mine este meseria de profesor, pe care am făcut-o cu foarte mult drag. Suntem într-un moment foarte important și vreau să vă spun că este foarte important pentru copiii dvs. – și văd că sunteți aici părinți, bunici și este foarte bine – să faceți în așa fel încât să beneficiați de toate cunoștințele pe care le au profesorii din Petroșani.

Petroșaniul a devenit de foarte multă vreme un centru al educației din Valea Jiului. Sunt foarte mulți copii de la Uricani, Lupeni, Vulcan, Petria care vin să facă școală aici, chiar din clasele cele mai mici, pentru că aveți profesori foarte buni și vă sfătuiesc să faceți în așa fel încât toate cunoștințele pe care le au dânșii, răbdarea de care dau dovadă, să le folosiți pentru ca cei care vă sunt copii, cei care vă sunt nepoți să ajungă oameni buni, oameni educați. Să știți că dacă noi, Valea Jiului, avem o șansă această șasă nu cred că mai stă în noi, stă doar în copiii și nepoții noștri.

Vă urez succes, să vă dea Dumnezeu să aveți un an școlar numai cu împliniri și, dacă ar fi din punctul meu de vedere, umai note de 10 la toată lumea! Mult succes în noul an școlar!”.

Seenatorul Cristian Resmeriță a fost prezent în mai multe localități ale Văii Jiului la manifestările dedicate începerii noului an școlar. le-a transmis tuturor cadrelor didactice, elevilomr dar şi părinţilor multă sănătate, putere de muncă şi rezultate foarte bune în noul an şcolar, 2019-2020.

Carmen COSMAN – PREDA