Accident cumplit la Dărănești. O victimă decedată

Foto: Adrian Brînzea

Accident de circulație cumplit podus pe DN66, la Dărănești, sâmbătă dimineață. Sunt trei victime, iar una dintre ele, o femeie, este decedată.

Potrivit primelor informații, tragedia s-a produs în urma impactului dintre două autoturisme. Ciocnirea a fost atât de violentă, încât unul dintre autoturisme a ieșit în decor și a căzut de pe podul de la Dărănești.

Echipaje medicale ale SAJ și SMURD au intervenit de urgență, dar una dintre victime, o șoferiță, rămasă încarcerată între fiarele contorsionate ale autoturismului, a decedat.

”Două dintre victime au fost transportate la UPU Petroșani, conștiente, cu multiple traumatisme. Cea de a treia victima ete decedată, prezetând leziuni incompatibile cu viața”, a declarat dr. Călin Dumitrescu, purtător de cuvânt al SAJ Hunedoara.

La locul tragediei au intervenit și echipajele de descarcerare pentru a o scoate pe șoferița prinsă ca intr-o menghină în autoturismul prăbușit de pe pod.

Foto: ISU Hunedoara

Pompieri specializaţi în descarcerare şi prim ajutor ai Detaşamentului Petroşani, din cadrul ISU Hunedoara, au intervenit pentru salvarea oamenilor aflaţi în 2 autoturisme ce au intrat în coliziune pe un pod. În urma ciocnirii, unul dintre autoturisme s-a prăbuşit de pe pod şi a rămas pe plafon. La locul accidentului salvatorii au gasit 3 victime, din care 2 încarcerate. Doi bărbaţi au fost extrasi din autoturisme, au fost îngrijiţi medical de urgenţă, după care au fost transportaţi la UPU Petroșani. A treia victimă, o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani, aflată în autoturismul prăbușit de pe pod, a fost declarată decedată de medicii SAJ”, a precizat Anemona Doda, purtător de cuvânt al ISU Hunedoara.

Pe de altă parte, victimele transportate la Spitalul din Petroșani au multiple fracturi și traumatisme.

Dr. Călin Dumitrescu: ”Accidentul de la Dărănești a avut loc între două autoturisme. Au rezultat trei victime. O femeie de aproximativ 50 ani, șoferița mașinii răsturnate, încarcerată, decedată pe loc, pasagerul dreapta, bărbat de aproximativ 50, cu traumatism cranian, fractură braț stâng, fractura bazin, traumatism toracic. A treia victimă, bărbat de 25 ani, traumatism cranio-facial, fractură membru inferior stâng”.

Carmen COSMAN – PREDA