Dănuț Anghel – candidatul PNL la funcția de primar al Vulcanului

Dănuț Angel este candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Vulcan. Totodată, acesa a fost desemnat președinte interimar al Organizațiie PNL Vulcan.

Decizia a fost luată de Biroul Politic Local al Partidului Național Liberal Vulcan, întrunit în data de 18.09.2019, care a analizat activitatea organizației locale. Potrivit liderilor PNL, în urma unor cercetări sociologice desfășurate la începutul lunii septembrie, consilierul local PNL Dănuț Anghel este liberalul care s-a poziționat cel mai bine în topul preferințelor celor intervievați și astfel a fost desemnat președinte interimar al organizației și candidat pentru funcția de Primar al municipiului Vulcan.

Liderii PNL Hunedoara sunt optimiști în ceea ce privește rezultatul alegerilor locale de anul viitor și și-au exprimat încrederea și susținerea pentru organizația municipală Vulcan. Ei spun că au convingerea că PNL Vulcan că va obține un scor  excelent la alegerile prezidențiale din acest an și, mai mult decât atât, că Dănuț Anghel va fi noul primar al municipiului Vulcan.

”Sunt convins că PNL va câștiga anul viitor fotoliul de primar al municipiului Vulcan. După o lungă perioadă de timp Gheorghe Ile va trebui să facă loc unei persoane mai tinere, cu viziune și atitudine pentru ca municipiul Vulcan să se poată dezvolta. Mai mult decât atât, stiu că organizația PNL Vulcan va obține un rezultat foarte bun și la alegerile prezidențiale din acest an și va contribui decisiv la victoria Președintelui Klaus Iohannis” – Adrian Nicolae David, prim-vicepreședinte PNL Hunedoara.

Carmen COSMAN – PREDA