Bărbat din Vulcan dispărut fără urmă!

UPDATE: Bărbatul din Vulcan, cu privire la dispariția căruia a fost sesizată Poliția Municipiului Vulcan  fost identificat in urma cu putin timp (in jurul orei 21.00) intr-un spital din mun. Drobeta Turnu Severin.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Un bărbat din Vulcan este căutat de polițiști, după ce a dispărut fără urmă. Acum este dat în urmărire națională.

Potrivit polițiștilor hunedoreni, în data de 20.09.a.c. Poliția Municipiului Vulcan a fost sesizată de o femeie din localitate cu privire la faptul ca tatăl său, Otvoș Tibi (foto), de 43 de ani, din Vulcan, la data de 16.09.2019, a plecat de la domiciliu către Spania (catre fratele sau), insa nu a mai ajuns.

“Din verificări a rezultat faptul că barbatul a plecat din municipiul Petroșani cu un microbuz cu destinația Spania, insa pe traseu, in municipiul Arad, întrucât era agitat, a fost coborât de către șofer într-o stație de alimentare cu carburanți, iar de atunci nu se mai cunosc date despre el.
In urma sesizării, polițiștii au demarat o serie de activități investigative si de căutare a bărbatului, in scopul depistării căruia a fost solicitată măsura urmăririi naționale”, au precizat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Persoanele care dețin date utile anchetei, sunt rugate sa se adrezese celei mai apropiate unități de poliție sau sa apeleze numarul unic de urgență 112.