Își caută fratele cu disperare. Polițiștii au declanșat ample investigații

Un bărbat din Petroșani a cerut ajutorul polițiștilor pentru a-și găsi fratele, ce pare dispărut fără urmă încă din luna august. Bărbatul a primit o informație că at fi fost găsit decedat, iar oamenii legii au declanșat ample investigații.

În data de 8 octombrie, bărbatul care a fpcut sesizarea le-a spus polițiștilor din Petroșani că „nu mai știe nimic” despre fratele său, Catrina Doru-Emilian, de 49 de ani, din Petroşani. A declarat că s-a întâlnit cu fratele său în luna august, iar ulterior, fiind plecat la muncă în străinătate, a aflat că fratele său ar fi fost găsit decedat, pe raza municipiului Petroșani.  Acum a cerut ajutorul oamenilor legii.

”Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul de  49 de ani nu are o locuință stabilă, a avut mai multe internări diferite unități medicale și ultima dată a fost văzut în municipiul Petroșani la jumătatea lunii septembrie 2019”, au precizat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare a bărbatului, activităţi care continuă şi care vor fi extinse prin măsura urmării naţionale.

Semnalmentele bărbatului căutat de poliţişti sunt următoarele:  înălțime 1,80-1,85 m, greutate aproximativ 60 kg., constituție astenică; fața ovală, cu pomeții proeminenți; păr șaten spre blond, tuns scurt, într-o parte, ochi căprui, nas și buze normale. Este posibil să fie îmbrăcat cu o geacă de fâș de culoare neagră, blue-jeans și o pereche de pantofi sport. Este bolnav de psoriazis, având pe față și pe corp semnele acestei boli, mâna dreaptă prezintă paralizie și se deplasează foarte greu.

Persoanele care deţin informaţii utile depistării celui în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.