Lucrări de reparații la baza sportivă ”Știința” Petroșani

Foto: Hunedoara Plus

iChiar dacă fondurile alocate nu sunt foarte mari, Universitatea din Petroșani, care administrează baza sportivă ”Știința”, încearcă să rezolve problemele stringente ale acestui obiectiv.

Anul trecut s-a reușit repararea acoperișului, distrus de grindina de acum doi ani, și s-a refăcut sala de sport. Iar anul acesta lucrările cntinuă la terenurile de antrenament.

Prof.univ.dr.ing. Radu Mihai Sorin: ”La baza sportivă am refăcut anul trecut sala de sport, acoerișul, pentru că a fost acea grindină acum doi ani și ne-a distrus acoperișul. Acum am obținut niște bani și consolidăm terenul sintetic de antrenament, pentru că, din cauza infiltrațiilor de apă, a început să se degradeze. De asemeea, refacem celelalte două terenuri, unul care a fos de tenis și celălalt de antrenament mai mic, Le refacem complet, pentru că erau lăsate în paragină. Lucrările se desfășoară la această oră. Din puținul pe care l-am primit, o parte am dirijat-o spre aceste obiective, iar o altă parte din bani i-am dirijat spre corpul de învățământ C, corpul nou, unde refacem tot acoperișul”.

Oficialii Universității Petroșaani speră să poată promova un proiect prin care baza sportivă să fie complet refăcută și modernizată. Costurile estimative depăesc 3 milioane de euro.

Carmen COSMAN – PREDA