Accident grav la Dărănești. A sărit cu mașina de pe pod

Foto: Arhiva

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spitalul din Petroșani după un grav accident de circulație produs în acată seara pe DN 66, în zona Dărănești. Autoturismul condus de victimă a căzut în gol, de pe pod.

Șoferul autoturismului a rămas captiv între fiarele contorsionate ale autoturismului și a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare.

Potrivit ISU Hunedoara, la fața locului a intervenit un echipaj de prim ajutor, un echipaj de descarcerare și o ambulanță SAJ cu medic. Autoturismul condus de victimă se deplasa dinspre Petroșani înspre Hațeg când a ieșit în decor. Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul din Petroșani.

”În urma accidentului de la Dărănești a rezultat o victimă, bărbat, 31 de ani, cu traumatism cranian mediu, plăgi contuzie regiune frontală și parietală, fractură membru superior drept, multiple escoriații și contuzii”, a precizat dr. Căllin Dumitrescu, purtător de cuvânt SAJ Hunedoara.

Potrivit informațiilor, se pune problema transferului victimei la Spitalul Județean din Timișoara pentru tratament neurochirurgical de specialitate.

Polițiștii spun că, de vină pentru acest accident, a fost viteza prea mare cu care șoferu a intrat în curbă.

Polițiștii sosiți la fata locului au stabilit ca cel aflat la volan, un bărbat de 31 de ani, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus și a ieșit în afara drumului public, răsturnându-se cu autoturismul într-o prăpastie. Conducătorul auto era singur în autoturism si a fost rănit grav, fiind transportat la spital. In cauză a fost intocmit dosar penal”, au precizat reprezentanții IPJ Hunedoara.

În urmă cu aproape o lună, o femeie și-a pierut viața în același loc, după ce a căzut cu mașina de pe pod în urma unui cumplit accident.

Carmen COSMAN – PREDA