Ambulanța cu șoferul care a căzut de pe podul de la Dărănești, implicată într-un alt accident!

Foto: Opinia Timisoarei

Șoferul care a plonjat de pe podul din Dărănești cu mașina, sâmbătă seara, a fost victima unui nou accident rutier. De data aceasta cu ambulanța care îl transporta la Spitalul Județean Timișoara.  Și echipajul de pe ambulanță a ajuns la spital.

Un accident grav a avut loc sâmbără seara, în jurul orei 23.00, în apropiere de Timișoara, la Recaș. O ambulanta ce venea spre Spitalul Judetean a fost izbita de o masina. Era chiar salvarea care îl transporta pe șoferul ce căzuse, cu numai câteva ore îainte, cu mașina de pe podul de la Dărănești.

Aseară,în jurul orei 23.00, echipajul cu medic de la SAJ Petroșani care ducea la Timișoara victima accidentului de la Dărănești a fost implicata la rândul ei într-un accident rutier în localitatea Recaș. În urma accidentului asistenta de pe echipaj suferit un traumatism cranian,fiind transportată la UPU județen Timișoara. Tot acolo,cu alta ambulanta a ajuns și pacientul de la Petroșani,care era intubat și ventilat mecanic. Medicul de pe echipaj și ambulantierul nu prezentau leziuni evidente,dar au fost duși și ei la spital pt a se exclude orice traumatism. Din datele avute până acum, medicul și ambulantierul sunt bine, asistenta fiind la investigații”, a precizat dr. Călin Dumitrescu, purtător de cuvânt al SAJ Hundoara.

Potrivit informațiilorr, accidentuld e la Recaș ar fi fost produs de o șoferiță de 30 de ani care a intrat pe drumul pricipal fara sa se asigure. Nu a acordat prioritate ambulanței, pe care a lovit-o în plin.

Accident grav la Dărănești. A sărit cu mașina de pe pod