Senatorul Cristian Resmeriță: 125 de mineri de la Societatea de Închideri Mine Valea Jiului doresc să se angajeze la CEH

În urma demersurilor făcute de senatorul Cristian Resmeriţă în urmă cu aproximativ trei săptămâni, se respectă calendarul stabilit împreună cu factorii de decizie cu privire la măsurile de protecţie a minerilor angajaţi la Societatea de Închideri Mine Valea Jiului, spune senatorul PSD.
Astfel că până astăzi, minerii de la Exploatările Miniere Uricani şi Paroşeni au avut posibilitatea să se înscrie pe liste, pentru a fi angajaţi la Complexul Energetic Hunedoara. Până la această dată pe liste s-au înscris 125 de mineri.
Senator Cristian Resmeriţă: ”În urma demersurilor pe care le-am intreprins, toţi angajaţii de la  Societatea de Închideri Mine Valea Jiului, care doresc să îşi continue activitatea la Complexul Energetic Hunedoara, vor fi angajaţi. Preşedintele Consiliului de Administraţie al Complexului Energetic Hunedoara, domnul Stamin Purcaru mi-a promis ferm, că se va da o hotărâre de Consiliu de Administraţie, pentru ca toţi aceşti oameni să devină angajaţi ai Complexului Energetic Hunedoara”.