Stadiul implementării Programului Operațional Regional, în dezbatere la Râmnicu Vâlcea. La ședință participă și președintele CJ Hunedoara

Ședința Comitetului de Monitorizare a Programului Operațional Regional (CM POR) 2014 – 2020 se defsășoară la Râmnicu Vâlcea, iar acolo este prezent și președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea – Flaviu Bobora, cel care deține și funcția de președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Vest.

Eveenimentul are loc în perioada 15 – 16 octombrie, iar ședința de analiză este desfășurată în prezența reprezentantului Comisiei Europene, Carsten Rasmussen – șeful Unității România, DG Regio.

”Participanții discută, în principal, despre stadiul implementării POR 2014 – 2020 pe axe prioritare și instrumente teritoriale din cadrul POR, prezentarea privind implementarea instrumentelor financiare utilizate în cadrul Programului Operațional Regional – Equity Fund și Inițiativa pentru IMM-uri. Pe agenda întâlnirii se află și o informare privind procedurile scrise scrise derulate în perioada iulie – octombrie 2019 referitoare la aprobarea criteriilor de eligibilitate și selecție pentru AP 14 – spitale regionale și 8.1. Operațiunea A – Ambulatorii, 8.2. Operațiunea B – Unități de Primiri Urgențe, apel de proiecte nefinalizat”, au precizat reprezentanții CJ Hunedoara.

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea – Flaviu Bobora, deține din data de 03 septembrie a.c. funcția de președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Vest, din care fac parte județele Arad, Caraș-Severin, Timiș și Hunedoara.

Carmen COSMAN – PREDA