Bogăție de arome îmbietoare la Târgul de produse tradiționale de la Petroșani

Aproape 60 de comercianți participă la ediția din acest an a Târgului de produse tradiționale de la Petroșani, eveniment organizat de municipalitatea din Petroșani.

Sunt veniți din mai multe județe, printre care Hunedoara, Gorj, Sibiu, dar și Maramureș. Este o bogăție de oferte, iar Piața Victoriei s-a umplut de comercianți și cumpărători deopotrivă. Târgul de produse tradiționale, ajuns la idșia a 9-a, a fost deschis în această dimineață, iar pentru reușita acțiunii, municipalitatea din Petroșani a alocat 18.000 de lei de la bugetul local. Manifestarea este programată în perioada 18 – 20 octombrie.

Sunt produse variate, de sezon, din carne și lapte, produse de panificație, dar și fructe și legume.

”Târgul de produse tradiționale  a început astăzi. Sâmbătă la ora 11.00 vom face deschiderea oficială, când vom și servi tadiționala mâncare a Văii Jiului. Fac o invitație pe această cale tuturor celor care vor să viziteze târgul de produse. Ne dorim să încurajăm producătorii autohtoni și nu numai de a-și promova produsele din zonele respective. Acesta este scopul principal pentru care organizăm acest târg de produse tradiționale”, a declarat primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Ca și în anii precedenți, municipalitatea va oferi gratuit tocană de oaie și păsat, sâmbătă, de la ora 11.00

Carmen COSMAN – PREDA