Cei trei consilieri locali PRM care și-au manifestat susținerea față de PSD Lupeni, lăsați fără sprijin politic!

Biroul Județean al PRM Hunedoara a decis să retragă sprijinul politic pentru cei trei consilieri locali de la Lupeni, printre care și liderul organizației locale, care miercuri și-au anunțat susținerea față de primarul PSD din Lupeni și organizația social – democrată în ansammblul ei. Aceștia vor fi înlocuiți din Consiliul Local.

Anunțul a  fost făcut de președintele PRM Hunedoara, Emanoel Andronache, care spune că a aflat din presă decizia celor trei aleși locali.

”Menționez faptul că filiala județeană a PRM Hunedoara susține la Lupeni pentru 2020 un candidat propriu. Prin decizia luata de cei 3 consilieri locali de a se alătura echipei PSD Lupeni, în urma consultării colegilor din Biroul Județean al PRM Hunedoara, am luat hotarârea de a retrage sprijinul politic celor trei consilieri locali, urmând a demara procedurile pentru înlocuirea lor din Consiliul Local Lupeni. Până la desemnarea unui președinte interimar la PRM Lupeni voi răspunde personal de această filială. Ne cerem scuze alegătorilor PRM din Lupeni pentru această situație nedorită și îi asigurăm că vom căuta o soluție rapidă de rezolvare a acestei situații”, a declarat Emanoel Andronache, liderul Filialei județene a PRM Hunedoara.

Reamintim că miercuri președintele PRM Lupeni a anunțat că, împreună cu alți doi consilieri locali de la Lupeni, a decis să vină alături de primarul Lucian Resmeriță și echipa PSD Lupeni.

Nu pot să nu observ lucrurile foarte bune făcute de domnul primar Lucian Resmeriță şi frumoasa dezvoltare a municipiului Lupeni. De aceea, împreună cu colegii mei consilieri locali: Luke Moldovan şi Lucian Anghel am decis, să venim alături de domnul Primar şi de echipa PSD Lupeni”, spunea Ionuţ Năsălean, preşedintele PRM Lupeni.
Carmen COSMAN – PREDA