Festivalul concurs ”Brăduțul de argint”, la Lupeni

Copiii, tinerii talentați sunt promovați cu ajutorul unui nou festival concurs, intitulat ”Brăduțul de argint”, care se va desfășura pe scena Palatului Cultural Minerul din Lupeni.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Lupeni în parteneriat cu Subfiliala Crucea Roșie Română Lupeni și prof. Ileana Berchi, coordonatorul festivalului.

”Vă invităm sâmbătă, 30.11.2019, începând cu ora 10,00 la Festivalul Concurs Național ” BRĂDUȚUL DE ARGINT” – 2019. Evenimentul va avea loc la Palatul Cultural Minerul din Lupeni. Intrarea se va face pe bază de bilete, costul unui bilet este de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii. Biletele pot fi achiziționate de la Palatul Cultural și de la Subfiliala Crucea Roșie Română Lupeni – Centrul EGAL”, a anunțat primarul Lupeniului, Lucian Resmeriță.

Potrivit organizatorilor, festivalul are drept scop promovarea copiilor, tinerilor cu calităti vocale si artistice, muzicale și interpretative.
Festivalul cuprinde două secțiuni: cântece de iarnă, pop, rock, jazz, respectiv
muzică folk

Preselecția se va face în data de 17 noiembrie, ora 14.00, la sediul Subfilialei de Cruce Roșie Română Lupeni, din strada Aleea Plopilor, nr.1. Clasificarea interpreților participanți se va face ținându-se cont de repertoriul adecvat vârstei, intonație, simtul ritmic, calitatea interpretarii, prezența scenică, ținută scenică și transmiterea mesajului pe care o are piesa .
Juriul va fi format din profesori de muzică, interpreți și cantautori cunoscuti.

Carmen COSMAN – PREDA