Lupeni/ Lucrările de reabilitare la Parcului Copiilor sunt în grafic

Totul decurge conform graficului la Parcul Copiilor din Bărbăteni, aflat în plin proces de reabilitare, a anunțat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Parcului Copiilor din Bărbăteni este cuprins într-un proiect amplu de reabilitare și modernizare, iar aici vor fi amenajate noi locuri de joacă, în timp ce mobilierul existent va fi reabilitat. Și, pentru că vremea permite, lucrările continua și sunt în graficul prestabilit.

Pentru cei mici, municipalitatea achiziționează mobilier de joacă nou, atractiv pentru cei mici. De asemenea, va fi reabilitat și complexul statuar ”Albã ca Zãpada și picitii”. Nici aleile nu vor fi uitate, băncile vor fi reparate, iar zona verde va avea parte de o nouă  amenajare.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță spune cã, odatã  finalizate lucrările, toți cei care vor veni aici să se relaxeze vor putea observa schimbările și se vor bucura de ele, mai ales că în acest parc au loc și  o serie de evenimente publice, cu și pentru oameni. Investițiile sunt realizate cu fonduri de la bugetul local.

Carmen COSMAN – PREDA