Lucrările de reabilitare a cinematografului din Lupeni intră în linie dreaptă

După ce în luna mai Compania Națională de Investiții a aprobat proiectul tehnic de reabilitare a Cinematografului ”Cultural” din Lupeni, putem considera că, de această dată lucrările intră în linie dreaptă.

Licitația a fost finalizată, iar proiectul de reabilitare a cinematografului din Lupeni poate demara. Astfel, lucrările intră în linie draeptă. Autoritățile locale din Lupeni au făcut demersuri pentru ca acest proiect să poată fi aprobat și finanțat de CNI, ceea ce s-a și întâmplat, astfel că locuitorii din acest municipiu să poată viziona un film la un cinematograf modern.

”O nouă investișie de maxim interes pentru municipiul Lupeni. S-a finalizat licitația pentru lucrările de modernizare a Cinematografului Lupeni, investiție în valoare de aproximativ 6 milioane lei”, a anunțat primarul Lupeniului, Lucian Resmeriță.

Edilul a pecizat că această investiție este una de suflet, mai ales ă în copilărie și-a petrecut ore bune în sala de cinema și și-a format o temeinică cultură cinematografică. Vrea ca și tinerii de astăzi și nu numai să aibă aceeași șansă și de aceea a făcut demersuri pentru reabilitarea acestei clădiri și redată oamenilor.

Carmen COSMAN – PREDA