Moș Nicolae a venit și la grădinița din Dimitrov, ajutat de primarul Petroșaniului

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi, împreună cu voluntarii de la Crucea Roșie, au dus cadouri la copiii de la grădinița din Dimitrov.

Este un gest făcut an de an, în preajma sărbătorilor de iarnă, iar pachetele distribuite sunt trimise de copiii din Germania special pentru micuții de la noi.

”În fiecare an, la începutul lunii decembrie, când vine si Mos Nicolae, căutãm sã aducem un pic de bucurie în inimile copiilor. Asta am reușit să facem astăzi, împreună cu voluntarii de la Crucea Roșie unde am venit la Grădinița din Dimitrov cu pachete atent pregătite pentru copii.  An de an, astfel de gesturi lumineazã sãrbãtorile celor de aici. Pachetele sunt fãcute de copiii din Germania, ei își dau din lucrurile lor, atât cât încape într-o cutie, pe care o ambaleazã frumos si pe care scriu apoi cã o doneazã unui copil cãruia îi specificã vârsta.  Sunt gesturi de bunãtate, acum, în preajma Crãciunului, când toți trebuie sã învãțãm sã fim darnici și mai buni”, a declarat priarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob – Ridzi.