Lupeniul, îmbrăcat în mii de luminițe colorate

Municipiul Lupeni așteaptă sărbătorile de iarnă în ”haine” colorate. Mii de luminițe strălucesc pe străzile și în parcurile din localitate, iar edilii s-au asigurat că nimic nu este lăsat la voia întâmplării. La lăsarea serii, orașul se transformă într-unul de poveste, odată cu aprinderea iluminatului ornamental.

Și pentru acest an, Primăria Municipiului Lupei a colaborat foarte bine cu o firmă locală, care a reușit și de această data  să transforme Lupeniul în prejma sărbătorilor într-un oraș cu adevărat de poveste. Zonele cu iluminat ornamental au fost extinse, iar numărul elementelor decorative a fost suplimentat.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță s-a declară foartet de mulțumit de modul în care s-a lucrat și de colaborarea cu administrația locale, astfel încât la realizarea iluminatului ornamental să fie îndeplinite, pe de o parte cerințele oamenilor de a avea în cât mai multe zone din oraș iluminat festiv de sărbători, dar mai ales acesta să țină cont de așteptările copiilor, părinților, bunicilor. Și, așa cum era de așteptat, cele mai căutate zone sunt parcurile, care au devenit oaze de lumină și culoare. Iar Parcul de la CAP, spune priarul Resmeriță, este kilometrul zero al distracției și bucuriei în municipiul Lupeni.

”Aici vin foarte mulți cetățeni, cu copiii în mod special, pentru plimbare, pentru joacă și pentru diversele activități pe care noi le organizăm în cursul lunii decembrie. De aceea, ne-am propus ca acest loc să fie și cel mai frumos din oraș, inclusiv în ceea ce înseamnă iluminatul ornamental de sărbători. Din ceea ce se poate vedea și din ceea ce îmi spun oamenii, cred că am reușit să facem în așa fel încât acest punct de întâlnire al oamenilor din comunitatea municipiului Lupeni să fie unul cu adevărat pe măsura sărbătorilor de decembrie”,  a precizat primarul municipiului Lupeni.

Nu este însă singurul îmbrăcat în ”haine” multicolore și strălucitoare, iar la Lupeni sărbătorile sunt întâmpinate cu lumini feerice