Aflăm în curând cine livrează ”nava spațială” pentru Parcul Carol Schreter. Licitația este în faza deliberării

Se deliberează la această dată și în curând vom afla cine va livra ”nava spațială” pentru Parcul ”Carol Schreter” din Petroșani. Până la urmă poate fi doar o chestiune de zile până la desemnarea câștigătorului.

Două oferte au fost depuse după ce Primăria Petroșani a anunțat intenția de a achiziționa o ”navă spațială”, respectiv un echipament complex de joacă, respectiv o firmă din București și una din Sebeș – jud. Alba, care se descrie ca fiind ”primul producator autorizat de echipamente de joacă din România”. Contractul a fost estimat la peste 250.000 de lei de municipalitatea din Petroșani, iar banii vin de la bugetul local și sunt destinați achiziționării unui echipament complex de joacă ce ar urma să fie amplasat în Parcul Carol Schreter din Petroșani.

Potrivit documentelor de licitație, contractul are ca obiect furnizarea cu mențiunea de cumpărare a unui echipament complex de joaca tip “nava spatiala” pentru Parcul Central Carol Schreter, și include și operațiunile cu titlu accesoriu furnizării produselor, respectiv lucrarile de montaj a acestuia.

Carmen COSMAN – PREDA