Apartament spart în Petroșani, Hoții au furat tot ce le-a căzut în mână. Paguba este considerabilă

Un apartament de pe strada Saturn din Petroșani a fost spart, iar hoții au furat tot ce au găsit de valoare. Paguba este considerabilă. Potrivit informațiilor, nu ar fi singura locuință din cartierul Aerport care a fost prădată de hoți în ultima peroadă.

În acest caz, făptașii este posibil să fi acționat la pont, profitând de faptul că proprietarii locuinței din Bl. 1 de pe strada Saturn erau plecați în străinătate. De apartament se îngrijea o persoană, care trecea aproape zilnic pe acolo și aceasta a descoperit și furtul. Când a văzut locuința vraiște, persoana respectivă a sunat imediat la 112 și a anunțat și proprietarii, care s-au întors de urgență în țară. Hoții au răscolit toate lucrurile și au furat tot ce era de valoare. Din apartamentul spart lipsesc 2 televizoare tip plasmă, XBOX-uri,bijuterii din  aur, bani, lenjerie, îmbrăcăminte, încălțăminte, pături și covoare. Conform primelor estimări, paguba ar fi în valoare de 30 – 40.000 de lei. Proprietarii locuinței își pun acum speranța în oamenii legii, care să îi prindă pe făptași  și să recupereze măcar o parte dintre bunurile de valoare sustrase.

Potrivit informațiilor, nu ar fi singura locuință din zona respectivă care ar fi fost prădată de hoți în ultima perioadă.

Carmen COSMAN – PREDA