A violat o copilă de 11 ani

Un bărbat de 45 de ani, din Petroșani, este ceretat de polițiști după ce ar fi violat o copilă de 11 ani, profitând de încrederea pe care fetița o avea în el. Erau vecini și nimeni nu s-a gândit la nimic rău. Ulterior bărbatul a și șantajat-o. Avea înregistrări cu ea și a amenințat-o că le va face publice dacă povestește cuiva ce s-a întâmplat.

Fapta a fost descoperită de mama fetiței care le-a spus, aseară, polițiștilor că, începând cu luna decembrie 2019, fiica sa de 11 ani s-a deplasat la locuința bărbatului de 45 de ani, din Petroșani, unde a rămas să doarmă, uneori cu acordul femeii.

”Ulterior, femeia a aflat că bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu minora. Minora a fost condusa la sediul Poliției, pentru a fi audiata in legătură cu fapta sesizată (va fi supusă unei expertize medicale in regim de urgență). In cauză a fost intocmit dosar penal, in funcție de cercetări urmând a se dispune măsuri legale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani”, au declarat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Fetița și mama ei au avut încredere în bărbatul care le era vecin, fără să se gândească o secundă la ce va urma.

”Barbatul a fost reținut pentru 24 ore in cursul nopții. El va fi prezentat magistraților petrosaneni aub acuzația de viol si santaj. Avea înregistrări cu fata si o șantaja ca le va face publice daca fata va spune despre relatiile sexuale mamei sau altor persoane”, au mai precizat oamenii legii.

Carmen COSMAN – PREDA