Lupeni/ Sumele din excedentul bugetar pe 2019, folosite pentru reabilitarea străzilor

Mai multe străzi din Lupeni vor fi reabilitare și modernizate cu ajutorul fondurilor provenite din excedentul bugetar pe anul trecut.

Suma aflată la dispoziția municipalității din Lupeni ca urmare a gestionării judicioase a bugetului primăriei pe anul 2019 este de 4,5 milioane de lei, a precizat primarul Lupeniului, Lucian Resmeriță.

”Cu acesti bani am reusit, să incredintăm firmei castigatoare proiectele pentru reabilitarea si modernizarea următoarelor străzi si alei pietonale: str. Viscozei, str. Gorunului, str. Plopilor, str. Viitorului, str. Tineretului, str. 9 Mai, Aleea Liliacului, Aleea Narciselor, accesul din Bld. Tudor Vladimirescu spre Politia Municipiului Lupeni”, a declarat Lucian Resmeriță.

Aceste lucrări vor incepe in luna martie si se vor finaliza pană la sfârșitul anului, a mai spus edilul.

Municipiul Lupeni este un adevărat şantier de o bună perioadă de timp. Atragerea unor sume importante din fondurile europene precum si gestionarea eficientă a resurselor financiare, au făcut ca administraţia lupeneană să reuşească, să pună în practică numeroase proiecte de investiţii care au dus la de dezvoltarea municipiului Lupeni şi creşterea gradului de confort pentru cetăţeni.

Carmen COSMAN – PREDA