Petroșani/ Străzile propuse pentru reabilitare au rețele de apă și canalizare. Asfaltul nu va mai fi distrus de astfel de lucrări

Foto: Arhiva

Un consilier local din Petroșani, Milu Vladislav, a vrut să afle dacă străzile cuprinse în programul de reabilitare și modernizare au canalizare, pentru a  nu mai fi puși în situația de a distruge ce s-a reparat pentru lucrările de introducere a utilităților. ”Absolut toate”, a precizat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.

Problema a fost discutată în ultima ședință de Consiliul Local, când a fost aprobat bugetul municipiului Petroșani pentru acest an.

Câte străzi propuse pentru reabilitare, pentru modernizare au canalizare?”, a întrebat Milu Vladislav în plenul CL Petroșani.

”Toate. Sunt propuse pentru investiții cinci străzi. Este vorba de Gh. Barițiu, Andrei Mureșanu și Kogălniceanu – primul pachet, Strada Coasta și str. Ștefan cel Mare. Toate au aceste utilități”, a răspuns primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.

”Asta voiam să știu că noi modernizăm și… Cum e drumul spre Parâng și acum vedem toți ce dezastru este acolo. A fost reabilitat DN 66, vedem ce dezastru este acolo. Din cauza aceasta am pus întrebarea, să nu ne trezim după aceea că vin cei de la Apa Serv și sparg drumul” – Milu Vladislav.

”Exclus” – Tiberiu Iacob -Ridzi.

Lucrãrile de reabilitare vor începe imediat ce procedurile legale sunt finalizate.

Carmen COSMAN – PREDA