La un pas de tragedie. A căzut de pe un pod degradat de la intrarea în parcul de pe Jiu din Uricani!

Un tânăr din Uricani a fost la un pas de moarte, după ce a căzut de la înălțime, de pe un pod degradat din localitate. Potrivit martorilor, s-ar fi ales cu multiple traumatisme și a avut noroc cu cei care se aflau în zonă și l-au ajutat să ajungă înapoi pe mal.

Informația a fost făcută publică de Andrei Perneș, pe o rețea de socializare, iar situația este cu adevărat îngrijorătoare.

”Știți podul acela de la intrarea în parcul “de pe Jiu” din zona Sterminos!? Acel pod este un adevărat pericol public, se află într-o stare de degradare foarte mare și autoritățile locale se pare că l-au uitat!  Omul din imagini a căzut de pe acel pod și are mai multe fracturi. Îl cer de urgență primarului Buhăescu să repare acel pod până nu se mai întâmplă vreo tragedie! Sper ca domnul primar să lase politica și să se ocupe cu adevărat de problemele orașului Uricani!”, a scris Perneș pe pagina sa de pe Facebook.

Nu este pentru prima data când se atrage atenția asupra pericolului pe care îl reprezintă podul respectiv, iar de această data doar norocul a făcut să nu se întâmple o tragedie.

Carmen COSMAN – PREDA