Apa Serv a semnat contractele pentru Aninoasa și Vulcan

La sediul Apa Serv Valea Jiului au fost semnate astăzi contractele de execuție a lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare pentru Vulcan și Aninoasa. cele două localități vor intra în șantier.

Firma care va executa proiectele este Metalprod West, care a câștigat licitația, iar contracteel au fost semnate, din parea constructorului,  de Ovidiu Gabor – administrator Metalprod West.

Sunt lucrări complexe, a explicat directorul Apa Serv, Cristian Ionică, lucrări ce presupun subtraversări de drum uri, subtraversări de ape curgătoare, subtraversări de cale ferată, etc.

”În cadrul proiectului major modernizare infrastructură apă și apă uzată în județul Hunedoara – Valea Jiului, 2014 – 2020 se semnează două contracte de lucrări. Un contract pe orașul Aninoasa și aducțiunea Morișoara, lucrările presupun reabilitarea rețelelor de apă pe aproximativ 1,9 km, reabilitarea rețelelor de canalizare 2,5 km și rabilitarea întregii conducte de aducțiune de la Morișoara, aproximativ 3 km. Termenul de finalizare este de 24 de luni. Pentru orașul Vulcan avem, la fel, reabilitare apă și reabilitare canal. Reabilitare apă 16, 6 km, reabilitare canalizare 7,5 km. Același termen de execuție 24 de luni.  Reabilitare înseamnă că vom interveni la fel ca și în celelalte locuri, pe rețelele vechi, unele vor fi înlocuite, unele vor fi reparate”, a declarat Cristian Ionică.