Bază sportivă modernă și sală de sport pentru Petroșani

Administrația publică din Petroșani va semna în curând contractele de finanțare cu Compania Națională de Investiții pentru amenajarea unei baze sportive moderne, dar și a unei săli de sport la sediul nou al Școlii I.G. Duca.

Primarul Petroșaniului, TIberiu Iacob – Ridzi, s-a aflat astăzi la București, la sediul Companiei Naționale de Investiții si al Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, pentru a vedea care este stadiul proiectelor depuse de municipalitate. Iar veștile care vin de aici sunt bune, fiind deja parcurse toate etapele necesare.

”Împreună cu doamna secretar de stat Vetuța Stănescu am verificat stadiul proiectelor depuse de Primăria Petroșani. În urma discutiilor, pot spune cu certitudine că două investiții au parcurs toate etapele birocratice de verificări si avizări, iar in cel mai scurt timp vom semna contractele de finanțare.
Construim un teren de fotbal, la dimensiuni oficiale, cu tribună de 500 de locuri, instalație de nocturnă și suprafață artificială de joc, în cadrul complexului sportiv “Jiul Petroșani”. De asemenea, contruim o sală modernă de sport, la sediul nou al Școlii I.G. Duca”, a declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Un alt proiect, aflat în proceduri de avizare, este construirea la Petroșani a primei piste de bob, sanie si skeleton din România.

”Împreună cu doamna Vetuta Stanescu si cu domnul Adrian Nicolae David am discutat despre importanta derulării unor proiecte integrate de dezvoltare a județului Hunedoara”, a mai precziat Tiberiu Iacob – Ridzi.

Carmen COSMAN – PREDA