Au furat un pilon de funicular de la Coroiești. Polițiștii i-au prins cu fierul în mașină

Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Patru bărbați din Petroșani și Vulcan, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani, sunt cercetați penal după ce au furat un pilon de funicular de la Coroiești. Polițiștii i-au prins cu fierul în mașină.

Fapta a ieșit la iveală după ce un echipaj al Poliției Orașului Aninoasa a oprit în trafic un autoturism în interiorul căruia se aflau mai multe bucăți fier vechi.

Ocupanții autovehiculului, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, din municipiile Petroşani şi Vulcan,  au declarat că fierul provine de la o unitate industrială din zona  Coroiești.

”În colaborare cu poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vulcan, poliţiştii Poliției Orașului Aninoasa au stabilit că bucăţile de fier au fost sustrase de către cei patru din incita unității industriale, prin tăierea unui pilon de funicular (care nu se afla în stare de funcționare). Fierul vechi a fost predat unității prejudiciate, urmând a se efectua cercetări faţă de cei patru, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat”, au precizat reprezentanții IPJ Hunedoara.