Cinci noi parcări vor fi amenajate în Petroșani

Cinci noi parcări vor fi amenajate în Petroșani, iar contractele pentru amenajarea acestora au fost semnate ieri, a anunțat primarul municipiului, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Potrivit edilului din Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi, în vederea asigurării cadrului de dezvoltare economico-social și pentru îmbunătățirea accesului către căile principale de transport precum și spre obiectivele de interes public din municipiul Petroșani, au fost propuse pentru modernizare 5 spații de parcare între blocuri, având amplasamentele pe domeniul public al municipiului Petroșani. Astfel, va fi amenajată o parcare între strada Avram Iancu bl.3 și strada Aleea Poporului bl.2, o parcare va fi amplasată pe bulevardul 1 Decembrie 1918 între blocul nr.101 și blocul nr.103, o parcare este pe strada Saturn, o parcare este pe strada Aviatorilor în zona blocului nr.30 și una este amplasată pe strada Aviatorilor în zona blocului nr.19.

Suprafața totală este de aproximativ  4.471 mp, fiind reprezentată de parcări, de alei acces auto, borduri mari, borduri mici și trotuare. Primarul Tiberiu Iacob – Ridzi spune că în aacest caz vorbim despre lucrări de investiții, licitațiile fiind lansate anul trecut.

Carmen COSMAN – PREDA