Trasee reconfigurate pentru școlile de șoferi în orele de vârf, impuse de aglomerația de pe străzi

Școlile de șoferi din Valea Jiului trebuie să respecte noile reglementări  în ceea ce privește traseele și intervalele orare, reglementări impuse de aglomerația de pe principalele artere de circulație în orele de vârf. La Primăria Petroșani a avut loc astăzi o întâlnire între instructorii auto, reprezentanții Poliției Rutere și primarul Tiberiu Iacob – Ridzi, pentru a găsi împreună un numitor comun. Măsurile anunțate de Poliția Rutieră vizează localitățile din toată Valea Jiului.

A fost o întâlnire organizată de Poliția Rutieră cu administrația locală din Petroșani și cu reprezentanții școlilor de șoferi din toată Valea Jiului.

”Este vorba despre un proiect prin care vrem să stabilim un program de activitate al școlilor de șoferi, astfel încât, în orele de vârf, aceștia să nu circule pe arterele cele mai aglomerate. Este vorba despre un proiect de fluidizare a cirulației în orele de vârf atât în Petroșani, cât și pe traseele dintre localități”, a declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Iar reprezentanții Biroului Poliției Rutiere Valea Jiului le-au prezentat programul după care acestea pot funcționa, conform legislației în vigoare, pentru fiecare localitate a Văii Jiului în parte. Totul pentru fluidizarea circulației în orele de vârf, în zonele aglomerate. Măsurile vor intra în vigoare de la data de 1 martie.

Carmen COSMAN – PREDA