Coronavirusul limitează activitatea cu publicul la Serviciul de Probațiune Hunedoara

Începând de astăzi, Serviciul de Probațiune Hunedoara nu va mai desfășura activități specifice  de evaluare, supraveghere, programe de reintegrare socială cu persoanele din evidență care au călătorit sau vor călători în afara ori din afara granițelor țării, într-un interval de 30 de zile anterior datei fixate pentru întrevedere, indiferent de țara de destinație ori de proveniență sau de mijlocul de transport utilizat. Totul pentru limitarea extinderii infectării cu virusul COVID – 19, anunță oficialii serviciului într-un comunicat de presă.

”Serviciul de Probațiune Hunedoara anunță luarea unor măsuri pentru limitarea extinderii infectării cu virusul COVID-19, în baza Deciziei nr. 33/27.02.2020 a Directorului Direcției Naționale de Probațiune, prin limitarea activității cu publicul, astfel:

Începând cu data de 28.02.2020, Serviciul de Probațiune Hunedoara nu va mai desfășura activități specifice (evaluare, supraveghere, programe de reintegrare socială) cu persoanele din evidență care au călătorit sau vor călători în afara ori din afara granițelor țării, într-un interval de 30 de zile anterior datei fixate pentru întrevedere, indiferent de țara de destinație ori de proveniență sau de mijlocul de transport utilizat.

Persoanele aflate în evidența Serviciului de Probațiune Hunedoara pot anunța situațiile privind deplasarea la numerele de telefon: 0726754487; 0739012752; 0726754744; 0731995103 sau la adresa de e-mail: probatiune.hunedoara@just.ro.

Reluarea activității în regim normal se va dispune ulterior prin decizie a directorului general. Până la reluarea activității în regim normal, persoanele supravegheate vor transmite prin fax (0254216333) sau prin e-mail (probatiune.hunedoara@just.ro) orice documente specifice procesului de supraveghere”, se arată în comunicatul semnat de Gabriela Ignat Șef Serviciul de Probațiune Hunedoara