Computer tomograf performant la Spitalul Orășenesc Hațeg!

Spitalul Orășenesc Hațeg beneficiază, începând de astăzi, de un computer tomograf și toți cei care au nevoie de investigații medicale de specialitate nu mai trebuie săs e deplaseze în alte localități.

Anunțul a  fost făcut de primarul orașului Hațeg, Adrian Pușcaș.

”Spitalul nostru beneficiază de un computer tomograf (CT), care începând de astăzi este funcțional, pentru a permite examinarea pacienților Spitalului orășenesc Hațeg mai rapida cu obținerea unor imagini de o calitate superioară! Începând de astăzi, toți cei care au nevoie de astfel de examinări, nu se vor deplasa în alte localităţi pentru investigaţii, le pot efectua la Spitalul orășenesc Hațeg cu bilete de trimitere, emise de către medicii specialişti, dar și contra cost”, a declarat primarul orașului Hațeg, Adrian Pușcaș.
Computerul tomograf Optima CT520 are o valoare de 1.934.690,00 lei și a fost achiziționat de Primăria orașului Hațeg în colaborare cu Spitalul orășenesc Hațeg prin proiectul cu denumirea “Modernizarea ambulatoriului integrat de specialitate a Spitalului Orășenesc Hațeg prin dotare si echipare”.
Carmen COSMAN – PREDA