Creșa modernă din Petroșani prinde contur

Proiectul care vizează construirea la Petroșani a unei creșe moderne și eficiente energetic avansează cu pași repezi. Primarul municipiului Petroșani a fost astăzi pe șantierul viitoarei creșe, iar ritmul lucrărilor este unul bun.

”A fost turnată fundația, iar acum se lucrează la armături. Creșa va avea săli de joacă, dormitoare, bucătărie și spălătorie proprie, o sală pentru festivități, un cabinet medical, spații administrative și spațiu de joacă amplu, în aer liber. De asemenea, energia necesară va fi asigurată parțial din surse regenerabile”, a precizat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Finanțarea pentru acest proiect este asigurată, în proporție de 100%, de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. De precizat că aceasta este prima creșă nouă care se construiește în  Valea Jiului prin programul care vizează construirea, echiparea și operaționalizarea de creșe la nivel național, derulat prin Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Carmen COSMAN – PREDA