Cutremur pe scena politică hunedoreană: Mircia Muntean a semnat adeziunea la PNL. Anunțul făcut de deputatul Vetuța Stănescu

Mircia Muntean se întoarce la partidul care l-a consacrat pe scena politică hunedoreană, respectiv Partidul Național Liberal. A semnat astăzi adeziunea și nu oriunde, ci chiar la București, în prezența președintelui PNL Nicolae Ionel Ciucă.

Anunțul a fost făcut chiar de deputatul PNL de Hunedoara Vetuța Stănescu, președinte al PNL la nivel județean.

”Mircia Muntean este, începând de astăzi, membru al PNL Hunedoara. Fost președinte al filialei noastre și om politic cu o amprentă mare asupra dezvoltării municipiului Deva și a întregului județ, Mircia Muntean a revenit acasă, în partidul care i-a marcat cariera politică. În prezența președintelui Partidului Național Liberal, domnul Nicolae Ciucă, a prim-vicepreședintelui Gheorghe Flutur și a secretarului general Lucian Bode, domnul Muntean a semnat adeziunea si s-a alăturat echipei noastre, cu scopul de a câștiga toate cele patru rânduri de alegeri, în 2024. Prin noi înșine!”, este postarea deputatului PNL Vetuța Stănescu, care a fost prezentă la momentul semnării documentului prin care Mircia Muntean se reîntoarce în PNL.

Carmen COSMAN – PREDA