Interimat la Sanatoriul de la Brad. Se pregătește Ancuța Suciu?!

Sanatoriul de Pneumoftiziologie Brad este condus de un director interimar, numit după ce fostul șef al instituției nu a reușit să treacă de evaluarea anuală a comisiei desemnate de Consiliul Județean Hunedoara, în subordinea căruia funcționează instituția medicală. Sunt surse care spun însă că, pe marginea terenului s-ar încălzi un alt apropiat al PSD, acum consilier județean.

Astfel, după debarcarea din funcția de manager a medicului Marcel Iosif Cârjea, cel care a fost numit în funcție de circa patru ani tot de PSD, Sanatoriul de Pneumoftiziologie Brad este condus de managerul interimar Ovidiu Nicolae Jurj, director financiar – contabil al instituției medicale aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara. Sunt surse care vorbesc însă despre faptul că, ”la încălzire” pe marginea terenului s-ar afla Ancuța Elena Suciu, care ar urma cel mai probabil să participe la concursul pe post ce ar urma să fie organizat pentru ocuparea postului de manager plin al Sanatoriului de Pneumoftiziologie Brad. Ancuța Suciu este consilier județean aleasă pe listele PSD Hunedoara.

Schimbarea din funcție a fostului manager Marcel Iosif Cârjea a lăsat în urmă multe semne de întrebare. Pe larg, în materialul atașat.

Carmen COSMAN – PREDA

 

Sub imunitatea conferită de jocul de-a Cuza Vodă, Nistor înlătură ”neprietenii” din spitalele subordonate