Laurențiu Nistor: Am convocat Biroul Executiv pentru a analiza situația de la Simeria

Președintele PSD Hunedoara,  Laurențiu Nistor, a declarat în această dimineaţă pentru InformațiaHD,  că a convocat structura de conducere a partidului în vederea analizării situației de la Primăria Simeria.
“La ora 15.00 am convocat Biroul Executiv. Mie nu îmi scapă amănuntele acestea, mai ales că am fost primar și știu ce înseamnă acest lucru. (…) Suntem 29 de oameni și fiecare își spune părerea, iar apoi vom lua o decizie”,  a declarat Laurențiu Nistor, președintele PSD Hunedoara, referindu-se și la o posibilă sancțiune politică ce ar putea fi luată în urma scenelor incredibile din Primăria Simeria.
Reamintim că, ieri, primarul PSD al Orașului Simeria, Iulius Bedea, a transformat instituția într-un teatru al absurdului. Printr-un comportament abuziv, Bedea a recurs la amenințări și a încercat să-l evacueze forțat din birou pe consilierul juridc al instituției, Dănuț Terteci, deranjat că acesta a refuzat să gireze prin semnătură unele decizii ale edilului-șef din Simeria.

La începutul lunii iulie, beneficiind de susținerea președintelui PSD Hunedoara Laurențiu Nistor, Iulius Gelu Bedea a fost numit președinte al organizației PSD Simeria.

Carmen COSMAN-PREDA