Liderii liberali s-au întâlnit la Hunedoara cu premierul Nicolae Ciucă

Liderii PNL din județene Hunedoara, Arad, Caraș Severin și Timiș s-au întâlnit în județul Hunedoara, în zona Prislop, cu premierul Nicolae Ionel Ciucă.

A fost o primă întâlnire regională, a precizat președintele PNL Hunedoara Vetuța Stănescu, la care au luat parte și prim-vicepreședintele PNL în domeniul strategiilor politice Dan Motreanu și ministrul de Interne Lucian Bode – secretar general al Partidului Național Liberal.

”In cadrul reuniunii au fost abordate teme privind organizarea internă și funcționarea partidului, precum și provocări și oportunități ale administrațiilor locale în implementarea programelor guvernamentale, ale strategiei pentru Valea Jiului și a programelor operaționale 2021-2027.
Prezența premierului Nicolae Ionel Ciucă în județul Hunedoara și organizarea aici a întâlnirii regionale reprezintă o reconfirmare a interesului și deschiderii pe care acesta le manifestă față de județul nostru și față de problemele specifice cu care oamenii de aici se confruntă”, a declarat deputatul Vetuța Stănescu, președinte PNL Hunedoara.
Prim Ministrul României s-a reculesc și la mormântului lui Arsenie Boca de la Mănăstirea Prislop. Astăzi se va afla  în județul Alba, de data aceasta în dublă calitate: de șef al Guvernului și de om politic. Nicolae Ciucă are programată o deplasare la compania minieră Cupru Min și o vizita la Casa Memorială ”Avram Iancu” din Incești.
Carmen COSMAN – PREDA