LUCIAN RESMERIȚĂ  candidatul PSD Lupeni pentru alegerile locale din 2024

Organizația PSD Lupeni întrunită în ședința din după-amiaza zilei de 14 septembrie 2024, i-a propus primarului în funcție Lucian Resmeriță, să candideze în anul 2024 pentru poziția de primar, votul fiind în unanimitate.
Membrii PSD Lupeni au apreciat activitatea primarului Lucian Resmeriță, declarându-se foarte multumiti de aceasta, de aceea candidatura acestuia pentru un nou mandat vine absolut firesc și normal.
Președintele Organizației PSD Lupeni, senator Cristian Resmeriță: PSD Lupeni tratează foarte serios problemele comunității lupenene, de aceea am decis încă de pe acum , să anunțăm candidatul nostru pentru alegerile locale din 2024.
             Municipiul Lupeni este un oraș în plină dezvoltare și consider că principalul merit în acest sens îl are primarul Lucian Resmeriță împreună cu echipa pe care a format-o în jurul său. 
             Alături de colegii mei am considerat că echipa formată din Lucian Resmeriță, Iacob Mesaroș, consilierii locali PSD, dar și toți membrii Organizației PSD Lupeni au făcut treabă bună și trebuie sprijiniți în continuare de toată populația municipiului Lupeni.
 
Primar Lucian Resmeriță: Sunt onorat de susținerea colegilor mei și îmi doresc ca împreună cu aceștia, să facem în așa fel încât, să dezvoltăm și mai mult municipiul Lupeni. 
            În acest mandat am avut alături de mine o echipă extraordinar de bună din care fac parte domnul viceprimar Iacob Mesaroș, consilierii locali PSD, Organizația PSD Lupeni, dar m-am bucurat, să simt că poate pentru prima dată în istoria Municipiului Lupeni am reușit să facem echipă cu întreaga populație a orașului pentru dezvoltarea Lupeniului.