Lucrări în ritm susținut pe strada Slătinioara din Petroșani

O stradă de pământ se transformă în totalitate și devine una dintre cele mai moderne din municipiul Petroșani, grație unui proiect implementat de Primăria Municipiului Petroșani. Este vorba despre strada Slătinioara, pentru care primarul Tiberiu Iacob – Ridzi și a căutat și a găsit resursele financiare necesare, în condițiile în care sumele necesare depășeau posibilitățile bugetului local.

Proiectul este implementat cu fonduri nerambursabile alocate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, după ce proiectul municipalității din Petroșani a fost declarat eligibil.

Este un program complex, care vizează nu doar turnarea covorului asfaltic, după cum a precizat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi, ci și realizarea de ziduri de sprijin ori lărgirea părții carosabile.

”Lucrările avansează în ritm susținut pe strada Slătinioara.  Este un proiect complex ce va transforma în totalitate această arteră rutieră, care implică realizarea de ziduri de sprijin, rigole de scurgere a apei, lărgirea părții carosabile, precum și turnarea covorului asfaltic. Suma alocată pentru acest obiectiv investițional din fonduri guvernamentale nerambursabile, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, este de 6.268.167,99”, a declarat Tiberiu Iacob – Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Carmen COSMAN – PREDA