Mircia Muntean – președintele interimar al Organizației PNL Municipiul Hunedoara cu unanimitate de voturi!

Într-o sală  arhiplină, care s-a dovedit a fi neîncăpătoare, membrii Biroului Politic Județean al PNL Hunedoara au validat, în unanimitate, adeziunea fostului primar Mircia Muntean la Organizația PNL Hunedoara.

De asemenea, a fost votat, tot în unanimitate, președinte interimar al acestei organizații municipale.

Decizia luată în această după-amiază de PNL Hunedoara consfințește practic adeziunea pe care Mircia Muntean a semnat-o, în data de 6 noiembrie, la București, în prezența președintelui PNL Nicolae Ionel Ciucă.

Mircia Muntean este consoiderat în continuiare un om politic redutabil, bucurându-se de o largă încredere în rândul cetățenilor. A fost curtat de toate partidele, dar a ales să se întoarcă în PNL, partidul care l-a lansat de altfel pe scena politică hunedoreană.

Spune că, practic, simte că prin revenirea în PNL s-a întors acasă și nu a venit pentru funcții. Va pune umărul, alături de colegii liberali, în lupta politică de anul viitor, când ne așteaptă 4 rânduri de alegeri, iar cel mai important proiect al lui este să găsească un candidat puternic, cu șanse reale, pentru muncipiul Hunedoara.

În trecut, a mai influențat măcar o dată alegerile în municipiul Hunedoara și, cu siguranță, are forța de a o mai face. Chiar dacă în ultimii ani nu a mai jucat în ”politica mare” nicio secundă nu s-a detașat complet, fiind puternic ancorat în tot ceea ce înseamnă realitate politică.

Carmen COSMAN -PREDA