Om contra telescaun – inedita competiție este susținută de administrația publică din Petroșani

Outrun the lift, inedita competiție în care alergătorii se întrec cu telescaunul în Masivul Parâng, a ajuns la cea de a VII-a ediție, iar Primăria și Consiliul Local Petroșani sunt parteneri ai acestui eveniment.

Nu mai puțin de 5.000 de lei este suma alocată de la bugetul local pentru premierea sportivilor, iar concurenții vor avea și ân acest an gratuitate la telescaun. Competiția de alergare verticală Outrun the lift a ajuns la cea de a VII-a ediție, iar Primăria Municipiului Petroșani devine și anul acesta partener al organizatorilor, așa cum se întâmplă an de an.

Concursul va avea loc în data de 14 octombrie, fiind o inițiativă a reputatul sportiv Toma Coconea prin care dorește promovarea unui stil de viață sănătos, dar și a frumuseții Munților Parâng.

Pentru a încuraja participarea unui număr cât mai mare de sportivi din municipiul Petroșani și din întreaga ţară şi pentru a promova un stil de viață sănătos, Consiliul Local a aprobat proiectul de hotărâre privind sprijinirea organizării acestui eveniment sportiv, a precizat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Carmen COSMAN – PREDA