Ouă roșii, vopsite la Casa Pollicino

La Casa Pollicino din Petroșani se păstrează tradiția vopsitului ouălor înainte de sfintele sărbători pascale, iar primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi, s-a aflat între copiii îngrijiți aici cu multă dragoste.

A fost o încântare atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, care s-au bucurat de aceste momente pline de culoare, cu semnificații religioase.

”Revin de fiecare dată în mijlocul copiilor speciali de la Casa Pollicino cu aceeași emoție și bucurie, iar vopsitul ouălor de Paști a devenit deja o tradiție, care aduce multă fericire atât celor mici, dar și nouă, adulților. M-am bucurat să mă aflu și astăzi la Casa Pollicino, alături de acești copii minunați, alături de personalul plin de dăruire și empatie. Le adresez și pe această cale cele mai sincere mulțumiri și doresc să îi asigur că, în continuare, vor avea în mine și în administrația publică locală de la Petroșani un partener de încredere. De asemenea, doresc să le transmit tuturor copiilor, părinților acestora, precum și întregului personal care deservește Casa Pollicino sărbători luminate și binecuvântate!”, a declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Carmen COSMAN – PREDA